Annonse

RusseID+ inkluderer en russeforsikring fra If som gjelder hele april og mai. Da er du sikret god hjelp hvis ulykken skulle være ute. Alle som har betalt sitt RusseID innen 31. mars har forsikringen inkludert i sitt RusseID. Dersom du har betalt etter 31. mars, har du ikke forsikring.


Russebevis

Russeforsikringen er et samarbeid mellom RusseID og forsikringsselskapet If. Alle som har betalt RusseID innen 31. mars i år har russeforsikringen inkludert.

RusseID er et elektronisk identitetsbevis som beviser at man er russ, og et sikkerhetstiltak som skal bidra til at det bare er russ som slipper inn på russetreff. RusseID gjør det også lett å identifisere personer i nødsituasjoner, for eksempel ved bevisstløshet. RusseID har ved flere hendelser vært til nytte for ambulansepersonell og politi under ulike russemønstringer.

Russeforsikringen gjelder i hele april og mai, og inkluderer ulykkesforsikring, tilgang til psykologisk førstehjelp, avbestillingsforsikring ved en rekke russetreff og mulighet for å ringe helsetelefonen til If.

 


Foto: Russedress

 

Forsikringen inneholder:

 • Gratis tilgang til Helsetelefonen
  Russeforsikringen gir deg tilgang til Helsetelefonen, hvor du kan stille spørsmål til erfarne sykepleiere døgnet rundt.
 • Økonomisk hjelp ved ulykke
  Skulle du bli utsatt for en ulykke, kan russeforsikringen dekke behandlingsutgifter og gi erstatning ved varig skader.
 • Psykologisk førstehjelp
  Skulle du oppleve en krisesituasjon, som et overfall eller en ulykke, dekker russeforsikringen inntil 10 behandlinger hos psykolog eller psykiater.
 • Avbestilling ved sykdom og skade
  Russeforsikringen dekker billettkostnadene for Tryvannfestivalen, Landstreff Stavanger, Landstreff Lillehammer, Russens Dag på Tusenfryd og Maibilletten i Trondheim. Krever legeerklæring.


Opptatt av sikkerhet

– Vi i If har fulgt russen tett gjennom mange år, blant annet gjennom forsikring av russebiler og -busser. Ulykkestallene med kjøretøyene har falt veldig de siste årene, og russen er mer sikkerhetsbevisst enn noen gang. Derfor er vi glade for å bidra enda mer til tryggheten for russen gjennom denne nye, spesialtilpassede forsikringen, sier Liv Raaum, leder for personforsikringer i If.

Se vilkår her

Forsikringsbevis og vilkår blir tilgjengelig i ditt RusseID.

Du kan lese mer om russeforsikringen her:
https://www.if.no/privat/forsikring/pakkelosninger/russeforsikring

Annonse

trvn

Annonse

trvn

Top